Gelpolish Nails

Bent u helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wilt u geen kunstnagels? Gelpolish biedt u hier de oplossing. Gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.

bruidsnagels

Gelpolish is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak en blijft wekenlang zitten op zowel de natuurlijke- als op de kunstnagel. De gel is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt dun aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Dit is een ideaal product voor de mensen die geen kunstnagels willen.

5 goede redenen om te kiezen voor Gelpolish

  1. Het is geen verlening van de nagel. Personen die de natuurlijke nagels goed willen verzorgen en absoluut geen kunstnagels willen.
  2. Geen lange droogtijd. In tegenstelling tot nagellak kunt u de nagels direct gebruiken zonder risico op beschadiging.
  3. Gelpolish blijft wekenlang goed zitten; zowel glanzend als krasvrij. Hierdoor krijgt uw natuurlijke nagel de kans om langer te worden.
  4. Gemakkelijk aan te brengen; het is net zo simpel als het lakken van de nagels en zonder na vijlen voor een glad resultaat.
  5. Gemakkelijk te verwijderen. De gel laat zich moeiteloos weg vijlen, maar lost ook op door te weken in aceton. Wel eerst de toplaag open vijlen met een grove vijl.